• destinacija

LOKACIJA

vila inga

Vila Inga smještena je u uvali Mala Lozna. U neposrednoj blizini apartmana nalazi se caffe bar smješten na stijeni koji se vrlo lijepo uklapa u prirodno okruženje i čije terase se pružaju sve do šljunčane plaže prikladne za cijelu obitelj na kojoj postoji mogućnost najma ležaljki, suncobrana i tuš. Nekoliko koraka dalje počinje stjenovita obala uz koju se može uživati u moru i kupanju u puno intimnijem okruženju.

UVALA

mala lozna

Uređena šljunčana plaža uvale Mala Lozna nalazi se svega 10-ak metara od apartmana Vila Inga. Prikladna je za cijelu obitelj, posebno jer postoji mogućnost najma ležaljki, suncobrana i korištenje tuša. Nekoliko koraka dalje počinje stjenovita obala uz koju se može uživati u moru i kupanju u puno intimnijem okruženju. Poviše plaže, u hladu borova, smješten je caffe bar koji se vrlo lijepo uklapa u prirodno okruženje.

Kako do nas

Ukoliko dolazite automobilom, trebate ići do Splita ili Makarske, a potom trajektom iz Splita prema Supetru (50 minuta), ili iz Makarske do Sumartina (60 minuta). Oba trajekta prevoze automobile. Nakon što trajektom dođete u Supetar, do Postira i naših apartmana dijeli vas svega 10 kilometara, odnosno 15 minuta vožnje. Od Sumartina do nas ima 40 kilometara.

GOOGLE MAPS

MJESTO

postira

Postira je živopisno ribarsko mjesto i luka otoka Brača, namijenjena prvenstveno mirnom obiteljskom odmoru. Ljubitelji aktivnog odmora mogu se odlučiti za vožnju biciklima, najam pedaline ili kajaka, košarku, tenis i boćanje.

Na širem području mjesta nalazi više prekrasnih uvala sa šljunčanim i stjenovitim plažama okruženima borovim šumom. Posebno atraktivna je obližnja pješčana plaža u uvali Lovrečina, jedna od najljepših na Jadranu.

OTOK

brač

Proživite otok Brač. Spoj avanture i relaksacije, bistrine mora i žamor grada donijet će novu svježinu vašem odmoru. Šetnje iz Splitske do antičkih kamenoloma pod Škripom, uz sjajno održavane maslinike te kupanje na plažama od najfinijeg pijeska i žala, pridonijeti će relaksaciji.

SAZNAJTE VIŠE...

OKOLICA

supetar

Šetnjom kamenom popločanim uličicama Supetra osjetiti ćete istinski duh Dalmacije. S bogatom gurmanskom ponudom i zabavnim događanjima tijekom cijelog ljeta, Supetar je jedno od najposjećenijih središta na otoku Braču.

SAZNAJTE VIŠE...

OKOLICA

dol

Nedaleko od nas, 2 km udaljeno od mora, možete pronaći šarmantno malo mjesto po imenu Dol. Ne znamo osvaja li više svojom prirodnošću i autentičnošću koju njeguje i dalje unatoč modernizaciji okolice ili šarmom ljudi koji ovdje žive i zajedno stvaraju jednu drugačiju priču. Skladan spoj netaknute prirode i starih kamenih kuća daju ovom mjestu posebnu čar. Ovdje možete kušati vrhunske specijalitete od poznate bračke janjetine uz kvalitetno domaće ulje i vino.

SAZNAJTE VIŠE...

OKOLICA

pustinja blaca

Ako ste skloni avanturi svidjet će vam se put prema istočnom obronku doline na južnoj strani otoka Brača, prema nekada slavnoj glagoljaškoj pustinji, nazvanoj prema pustinjacima koji su tamo našli svoj mir u radu i molitvi. Kako je Pustinja izgrađena od kamenja iz obližnjeg kamenoloma, ne treba čuditi da se s godinama savršeno sklopila s okolinom i bojom okolnih stijena. Danas je ovdje smješten muzej koji obogaćuju razne astronomske sprave, bogata zbirka starinskog oružja i satova te bogata knjižnica s djelima pisanima hrvatskom ćirilicom, poljičicom.

SAZNAJTE VIŠE...

GASTRONOMIJA

okusi brač

U tradicionalnom okruženju starih kamenih kuća izviruju stari vinski podrumi, etno kuće i kušaonice vina. Uz vrhunsko vino mogu se okusiti maslinovo ulje i masline, slane srdele, domaći sir, kapari, motar te razne rakije po starim recepturama. Domaće slastice kao što je Dolska torta ili Hrapoćuša, koja je dobila naziv po lokalnom kamenu “hrapoćuša”, na koji slastica neodoljivo podsjeća, izmamiti će osmijeh svakog gastronoma. Dočevita gastro tura odvest će vas na šetnju kroz predivni krajolik i upoznati vas sa pričom o kulinarskoj ljepoti i tradiciji otoka Brača!

Prijava korisnika

Obavezno polje.
Obavezno polje.

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima.